• Eendaagse Basistraining Maak Impact met Inclusie

  Deze training is een must voor D&I professionals en intrinsiek gemotiveerde medewerkers die organisaties verder willen brengen met het inclusiever maken. Wat betekent inclusie op de werkvloer en wat zegt de literatuur en diverse onderzoeken hier over. Daarnaast ook praktische tips en handreikingen om in je organisatie direct mee aan de slag te gaan. Ook HRM professionals of organisatieadviseurs zullen veel uit deze training kunnen halen om in te zetten bij D&I vraagstukken, veranderopgaven of programma’s voor Leiderschap & Cultuur.

 • Wandeling voor Verandering

  De wandeling voor verandering reeks is ontworpen door de inclusie-impactmakers van Diversity Quest. Deze kan met of zonder begeleiding worden geboekt.

  Inclusiepionier Alexine Tinne: Je volgt in de voetsporen van Alexine Tinne, een historische inclusiepionier uit de 19e eeuw, langs een aantal inclusieknooppunten in het historische centrum van Den Haag.

  • Duur: 40 minuten
  • Locatie: Centrum Den Haag
  • Kosten: 7,50 Euro per persoon
 • Workshop: Voorkom micro agressie en werk aan gezonde werkvloeren?

  Deze training is voor leidinggevenden, teamleiders, managers, vertrouwenspersonen en andere professionals die een rol hebben waarbij sociale veiligheid onderdeel is. Wat is micro agressie, speelt het ook bij jullie? Welke positieve stimulans is mogelijk om samen te werken aan gezonde werkvloeren? Met het opdoen van kennis, oefenen en ervaren raak je bewust en krijg je handelingsperspectief! Datum: 29 juni 10:00 uur Duur:2 uur; minimaal 6 personen Investering: € 250 p.p. incl. accommodatie en koffie, thee, fris excl. BTW

 • Inclusie Dialoogkaarten

  Een veilige en gezonde werkvloer is het streven van alle organisaties. Hoe belangrijk is het om te weten of iedereen zichzelf durft te zijn, zich ertoe voelt doen in de organisatie en daarmee het talent volledig te benutten. Het goede gesprek hierover kan onwennig en zelfs complex zijn. De Inclusie Dialoogkaarten zijn een goed hulpmiddel om het goede gesprek aan te gaan. Diep luisteren, zonder oordeel wordt hiermee gestimuleerd. Alleen dan biedt de zogenoemde inclusie-dialoog inzicht in wat er nodig is om die gezonde werkvloer te hebben. Inclusie-dialoogtafels zijn betekenisvolle gesprekken waarbij je aan de hand van een vraag of stelling ruimte geeft aan de stem van de medewerkers. Je deelt ervaringen en belevingen en luistert naar elkaar op een dieper niveau. Je hoort en ziet elkaar.

Title

Go to Top