Co-learning & Co-working

U wilt hands on en goed doordachte ondersteuning bij het verzilveren van de diversiteit in de organisatie. Daarnaast wilt u de teamintelligentie benutten en voor een gezonde werkvloer staan! Het belang hiervan wordt om verschillende redenen gevoeld. Feit is dat steeds meer inkopers voorwaarden stellen ten aanzien van maatschappelijk verantwoorde en duurzaamheidscriteria waarbij aantoonbaar D&I beleid van aanbieders of leveranciers vereist is. Een organisatie voldoet aan deze eis door verschil te omarmen, drempels weg te nemen en divers talent benutten. Organisaties werken hier doorgaans graag aan op een wijze die, ondanks de complexiteit van het thema Inclusie inspireert, de saamhorigheid bevordert, niet polariseert en de organisatie verder brengt.

Dit is wat onze aanpak bewezen biedt!

Onze tooling om dialoogkaarten in te zetten is beschikbaar voor o.a. D&I experts, HR-functionarissen en leidinggevenden.

Naar trainingen

Inclusie begint met Ik

Inclusief Organisatie Design is een reis die je aangaat en die begint met jou. Het vraagt om reflectie en bewustwording van binnen en buiten.
Je zult meer van jezelf durven mee te nemen de werkende wereld in.
Dat nodigt uit en inspireert.
Met jouw persoonlijke en professionele inbreng kan er iets nieuws ontstaan. En dat is exact waar voor ons de oplossing van inclusievraagstukken mee begint.

Onze ervaring hebben wij ingezet bij verschillende organisaties.

We leveren graag referenties.