OVER ONS

Diversity Quest is hét spel dat de verschillen tussen alle individuen in het team in ieders voordeel laten werken: op individueel en organisatieniveau. HR professionals zijn volop bezig met het thema diversiteit en hebben ook de taak om mensen op de juiste manier in te zetten om het bedrijf te laten groeien. Veel HR specialisten zoeken daarom naar verdiepende manieren om hier meer handen en voeten aan te geven. Dit spel helpt hen in die queeste.

Met Diversity Quest onderzoek je met elkaar hoe je ieders talent, capaciteiten, de verschillen, de patronen en de dynamiek in het team kunt verbeteren. Voor jezelf, de ander en de organisatie. Serious gaming is daarbij een veilige en vooral leuke manier is om nieuwe inzichten te krijgen

Wie zijn wij dan?

Wie zijn wij dan om dat te beweren? Nou ja, ten eerste zijn we zelf ook ‘lekker anders’. Als wij langskomen, verschijnt er een opvallend, kleurrijk duo met diverse, scherpe personalities. Jaren geleden vonden we elkaar en ontdekten we ook de overeenkomsten. De combinatie van onze kennis, expertise en ervaring in HR consultancy en in de corporate wereld was één. De droom om diversiteit op de kaart te zetten, was twee.

Samen ontwikkelden we daarom verschillende initiatieven om duurzame diversiteit bekender te maken. In 2016 lanceerden we daarom FemQuest, een serious game die zich richt op vrouwelijk leiderschap. Dat is een geweldig spel geworden. Maar diversiteit is natuurlijk veel genuanceerder dan gender (of cultuur, etniciteit, religie) alleen. Met Diversity Quest brengen we die nuance aan.

Contact ons
sharmila_team

Sharmila Angoelal

Kijkt vanuit verschillende perspectieven naar de werkende wereld. Ik maak de kracht en kleur van verschillen zichtbaar in een organisatie. Waarom? Als het zichtbaar is, kan het ook bespreekbaar worden gemaakt. Dan kunnen we de vruchten plukken van duurzame en echt inclusieve verbindingen en daarmee inclusieve samenwerking.
De verhalen uit mensen halen is wat mij drijft en als je dat ziet gebeuren, dan is de wereld voor mij weer een stukje mooier gekleurd.
Karin Team Diversity Quest

Karin Nijman

Ik help de mensen in een team om eens goed te kijken naar wat ‘team’ betekent. Diversiteit is een must als je wil groeien. Wie durft om hier tijd en energie in te steken en concrete doelen eraan te verbinden, zal zien dat deze beslissing zich dubbel en dwars terugbetaalt.
Met Diversity Quest help ik de individuen in teams om elkaar te zien, het beste uit het team te halen en het bedrijf of de organisatie beter te laten presteren.