Ons Aanbod

Serious Games & Tools

Serious Game DNA van diversiteit

De serious game Diversity Quest is een begeleid interactief spel met vier fundamenten voor een inclusieve cultuur: DNA, Talent & Competenties, Samenwerking & Communicatie en Organisatie & Waarden. Met 6 of met 100 collega’s? Iedereen kan meedoen.
Fun, high energy & impact.

Meer informatie

Serious Games & Tools

Inclusie Dialoogkaarten

Inclusie Dialoogkaarten komen met een handleiding waar je zelf meteen met groep(en) aan de slag kan gaan. Met als doel om ingewikkelde kwesties op de werkvloer bespreekbaar te maken. Denk aan de werkvloer als safe zone, het voeren van een inclusie-dialoog en het samen reflecteren. Kortom dialoogkaarten als hulpmiddel voor het goede gesprek.

koop nu !

Serious Games & Tools

Barometer Inclusief Veranderen (BIV)

Hoe transitiebereid naar een inclusieve cultuur is uw organisatie? Meten is weten! Deze tool helpt dan ook om op te halen waar een organisatie staat volgens de medewerkers. Het kan worden ingezet als een soort nulmeting of als onderdeel van een langer lopend traject om op bepaalde momenten te testen hoe de vlag erbij staat.

Meer informatie

Serious Games & Tools

Diversity Quest Inclusie Assessment

Het Inclusie Assessment is een vragenlijst die inzicht biedt in de mate waarin sprake is van een inclusieve organisatiecultuur. Na het invullen van de vragenlijst wordt de organisatie voorzien in kwalitatieve analyse en op basis van de uitkomst zal samen gekeken worden wat optimale vervolgstappen zijn.

Meer informatie contact ons

Trainingen

Board Quest

De Board Quest is speciaal bedoeld om de board, het management of de toezichthouders van een organisatie actief te betrekken bij het inclusievraagstuk en kleur te laten bekennen. Commitment vanuit de top is een cruciaal element om succesvol en met elkaar te bepalen wat er op de inclusie-agenda moet komen te staan. Waar willen jullie voor gaan?

Meer informatie

Trainingen

Eendaagse Basistraining Maak Impact met Inclusie

Een hands on Training met een box Inclusie Dialoogkaarten voor een succesvolle en duurzame basis om samen een inclusieve cultuur te creëren. Next level inclusie.  Inclusie is een hot topic maar hoe zorg je ervoor dat het niet alleen iets is waar we over praten, maar dat jouw organisatie ook daadwerkelijk inclusiever wordt? In deze eendaagse training gaan we hiermee aan de slag.

Reserveer een plek

Trainingen

Incompany Basistraining Inclusie Organisatie Design

Alle organisaties die echt werk willen maken van inclusie werkbaar te maken op de eigen werkvloer. Dus die op zoek zijn naar een duidelijk methodiek om ‘hoe’ vraag scherp te krijgen.

Meer informatie en inschrijving

Workshop

Voorkom micro agressie en werk aan gezonde werkvloeren?

Deze training is voor leidinggevenden, teamleiders, managers, vertrouwenspersonen en andere professionals die een rol hebben waarbij sociale veiligheid onderdeel is.

Reserveer nu

Workshop

Cultuur Sensitief Samenwerken

In deze workshop ontwikkel je jouw antenne voor cultuur-sensitief samenwerken. Maak daar met deze workshop samen met je team een vliegende start mee en ontdek hoe dat bijdraagt aan de “Hoe” van het creëren van een inclusieve cultuur waar iedereen er mag zijn. Een belangrijke future proof skill dus ga hiermee aan de slag met je team.

Meer informatie

Workshop

What’s in a Name?

Een naam draagt vele verhalen met zich mee. Dit kan op het intercultureel vlak zitten maar juist ook de associaties die een iedere heeft. In een interactieve workshop gaan we dieper in op (meerdere) identiteit(en) en specifieke op onze naam. Door het persoonlijk gesprek aan te gaan, wordt de onderlinge verbinding en communicatie van het team bevorderd.

Voor meer informatie

Maatwerk

Maatwerk Oplossingen

Wij bieden ook maatwerktrajecten aan. Dit doen we aan de hand van een Ontwikkelingstraject Inclusie Design waarin we de organisatie begeleiden bij het samen waarmaken van de inclusie ambitie.

Dat doen we aan de hand van verschillende zelfontworpen werkvormen.
meer informatie

Wandeling

Wandeling voor Verandering

De wandeling voor verandering reeks is ontworpen door de inclusie-impactmakers van Diversity Quest. Deze kan met of zonder begeleiding worden geboekt.

Je volgt in de voetsporen van Alexine Tinne, een historische inclusiepionier uit de 19e eeuw, langs een aantal inclusieknooppunten in het historische centrum van Den Haag.

Reserveer nu