Wie zijn wij?

Diversity Quest zet haar kennis, expertise en professionals in bij het toekomstbestendiger, inclusiever en kleurrijker maken van organisaties. We vinden het belangrijk dat meer mensen met inclusieve skills een betekenisvolle bijdrage aan organisaties en onze samenleving kunnen leveren.

Karin Nijman en Sharmila Angoelal zijn de founders van Diversity Quest en maken al jaren inclusie impact in organisaties. De combinatie van hun kennis, expertise en ervaring in HR consultancy en in de corporate wereld was één. De droom om inclusie & diversiteit op de kaart te zetten, was twee.

Hun motto is Diversiteit = een feit. Inclusie is een kwestie van SAMEN DOEN!

Met het aanbod aan workshops, trainingen, Inclusief Organisatie Design en verschillende serious games, biedt Diversity Quest een praktisch toepasbare en effectieve methodiek én een toolbox voor succesvolle en duurzame inclusie impact.

sharmila_team

Sharmila Angoelal

Kijkt vanuit verschillende perspectieven naar de werkende wereld. Ik maak de kracht en kleur van verschillen zichtbaar in een organisatie. Waarom? Als het zichtbaar is, kan het ook bespreekbaar worden gemaakt. Dan kunnen we de vruchten plukken van duurzame en echt inclusieve verbindingen en daarmee inclusieve samenwerking.

De verhalen uit mensen halen is wat mij drijft en als je dat ziet gebeuren, dan is de wereld voor mij weer een stukje mooier gekleurd.

Karin Team Diversity Quest

Karin Nijman

Ik help de mensen in een team om eens goed te kijken naar wat ‘team’ betekent. Diversiteit is een must als je wil groeien. Wie durft om hier tijd en energie in te steken en concrete doelen eraan te verbinden, zal zien dat deze beslissing zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Met Diversity Quest help ik de individuen in teams om elkaar te zien, het beste uit het team te halen en het bedrijf of de organisatie beter te laten presteren.