Wie zijn wij dan?

Ten eerste zijn we zelf ook ‘lekker anders’. Als wij langskomen, verschijnt er een opvallend, kleurrijk team met diverse, scherpe personalities. Jaren geleden vonden we elkaar en ontdekten we onze gedeelde ambitie. De combinatie van onze kennis, expertise en ervaring in HR consultancy en in de corporate wereld was één. De droom om inclusie & diversiteit op de kaart te zetten, was twee.

sharmila_team

Sharmila Angoelal

Kijkt vanuit verschillende perspectieven naar de werkende wereld. Ik maak de kracht en kleur van verschillen zichtbaar in een organisatie. Waarom? Als het zichtbaar is, kan het ook bespreekbaar worden gemaakt. Dan kunnen we de vruchten plukken van duurzame en echt inclusieve verbindingen en daarmee inclusieve samenwerking.

De verhalen uit mensen halen is wat mij drijft en als je dat ziet gebeuren, dan is de wereld voor mij weer een stukje mooier gekleurd.

Karin Team Diversity Quest

Karin Nijman

Ik help de mensen in een team om eens goed te kijken naar wat ‘team’ betekent. Diversiteit is een must als je wil groeien. Wie durft om hier tijd en energie in te steken en concrete doelen eraan te verbinden, zal zien dat deze beslissing zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Met Diversity Quest help ik de individuen in teams om elkaar te zien, het beste uit het team te halen en het bedrijf of de organisatie beter te laten presteren.