Voor wie? Kiezen voor impact.

Succes bereik je door te durven experimenteren met anders

Inclusief Organisatie Design laat de verschillen in een organisatie in ieders voordeel werken:
op individueel en organisatieniveau.

HRM-professionals, D&I adviseurs en programmamanagers zijn volop bezig met het thema Diversiteit & Inclusie.
Zij hebben ook de taak om mensen en hun talenten op de juiste manier in te zetten om het bedrijf te laten groeien.
Veel specialisten zoeken daarom naar verdiepende manieren om hier meer handen en voeten aan te geven.

Een organisatiecultuur waarin iedereen zich welkom voelt om zichzelf te zijn en iedereen zich gerespecteerd en gezien voelt.

Vind jij dit belangrijk en maakt het onderdeel van je werk uit of zou je willen dat het onderdeel is?
Maak jij je sterk voor inclusieve beleidsontwikkeling, bewustwording van bias, diversiteit in teams en een inclusieve organisatiecultuur?
Wil je meer kennis opdoen over het thema inclusie en diversiteit en geïnspireerd raken om met een uniek instrument jouw organisatie of meerdere organisaties te kunnen helpen?
Geloof je in experimenteel ontwikkelen en bouwen in organisaties?
Is impact maken jouw drive?

Volg dan deze training en word onderdeel van een inspirerend netwerk van geëngageerde professionals!

 

Wie zijn wij dan?

Wie zijn wij dan? Ten eerste zijn we zelf ook ‘lekker anders’. Als wij langskomen, verschijnt er een opvallend, kleurrijk team met diverse, scherpe personalities. Jaren geleden vonden we elkaar en ontdekten we onze gedeelde ambitie. De combinatie van onze kennis, expertise en ervaring in HR consultancy en in de corporate wereld was één. De droom om inclusie & diversiteit op de kaart te zetten, was twee.

Samen ontwikkelden we daarom verschillende initiatieven om duurzame diversiteit bekender te maken. In 2016 lanceerden we daarom FemQuest, een serious game die zich richt op vrouwelijk leiderschap. Dat is een geweldig spel geworden. Maar diversiteit is natuurlijk veel genuanceerder dan gender (of cultuur, etniciteit, religie) alleen. Met Diversity Quest brengen we die nuance aan.

Contact ons
sharmila_team

Sharmila Angoelal

Kijkt vanuit verschillende perspectieven naar de werkende wereld. Ik maak de kracht en kleur van verschillen zichtbaar in een organisatie. Waarom? Als het zichtbaar is, kan het ook bespreekbaar worden gemaakt. Dan kunnen we de vruchten plukken van duurzame en echt inclusieve verbindingen en daarmee inclusieve samenwerking.
De verhalen uit mensen halen is wat mij drijft en als je dat ziet gebeuren, dan is de wereld voor mij weer een stukje mooier gekleurd.
Karin Team Diversity Quest

Karin Nijman

Ik help de mensen in een team om eens goed te kijken naar wat ‘team’ betekent. Diversiteit is een must als je wil groeien. Wie durft om hier tijd en energie in te steken en concrete doelen eraan te verbinden, zal zien dat deze beslissing zich dubbel en dwars terugbetaalt.
Met Diversity Quest help ik de individuen in teams om elkaar te zien, het beste uit het team te halen en het bedrijf of de organisatie beter te laten presteren.